Во периодот од 28/02 до 08/03 2014 година одржана беше секцијата на тема:


” Третман на анксиозни и депресивни растројства во различни животни фази “


Во прилог ќе можете да ги превземете презентациите кои беа доставени од страна на презентерите:
Анксиозност и депресија во генеративен период
SSRI и SNRI во третман на депресија и анксиозни растројства
Антидепресивна терапија во развоен период
(Со клик на насловот на презентацијата истата можете да ја превземете)