ПЗМ во соработка со фармацевтската компанија Алвоген организира психијатриски секциски состанок
на ден 11/04/2014 со почеток во 13:30 часот во М6 Едукативен центар Скопје.

Темата на состанокот е: “Тианептин во третман на депресија”.

Постирано во: Случувања.
Последен пат изменето: March 25, 2014