Од 28.02 до 02.03.2014 ПЗМ во соработка со Алкалоид во хотел ” Аурора ” – Берово организира секциски состанок на тема

                       ” Третман на анксиозни и депресивни растројства во различни животни фази ” 

 

Постирано во: Случувања.
Последен пат изменето: March 6, 2014