Од 07.03 до 08.03.2014 ПЗМ во соработка со Алкалоид во Охрид организира секциски состанок на тема

                       ” Третман на анксиозни и депресивни растројства во различни животни фази ” 

повеќе информации подоцна..

 

Постирано во: Случувања.
Последен пат изменето: March 6, 2014