ПЗМ заедно со здружението на невролози на Македонија во соработка со фармацевтската куќа Актавис организира стручен состанок на ден 30/05/2014. Состанокот ќе се одржи во City Hall центарот (Поранешен МКЦ) со почеток во 14 часот на тема :

“Алцхајмеровата болест помеѓу психијатријата и неврологијата
                             во секојдневната клиничка пракса”
Постирано во: Случувања.
Последен пат изменето: May 30, 2014