ПЗМ заедно со здружението на невролози на Македонија во соработка со фармацевтската куќа Лек Скопје организира стручен состанок на ден 28/11/2014. Состанокот ќе се одржи во Хотел Александар Палас Скопје со почеток во 14:30 часот на тема:
” Невропсихијатриски аспекти на деменциите “