ПЗМ заедно со здружението на невролози на Македонија во соработка со фармацевтската куќа Ел фарма Скопје организира стручен состанок на ден 20/05/2015. Состанокот ќе се одржи во конгресна сала на винарија Стоби со почеток во 14:00 часот на тема:
“Третман на невротски растројства”

Постирано во: Случувања.
Последен пат изменето: May 21, 2015